Noventas is een landelijk werkende organisatie die advies geeft op het gebied van onder meer schadeverzekeringen (ook privé en zakelijk) aan hoog risico professionals. Wij behartigen primair de belangen van Militairen, Politie en andere geüniformeerde beroepen. Dit doen we met een team enthousiaste team collega´s die zich graag inzetten voor professionals die zorgen voor onze veiligheid en vrede.

Militairen

Noventas kent het werk en de werkomgeving van militairen. Wij bemiddelen in speciaal voor militairen ontwikkelde schadeverzekeringen. Verzekeringen die risico’s dekken die andere aanbieders uitsluiten. Of waar geen rekening mee wordt gehouden. De speciaal ontwikkelde schadeverzekeringen zijn voor zowel (ex-) militair – als burgerpersoneel defensie en reservist. Voor Gezin en privé kan men profiteren van speciale regelingen.

Noventas werkt samen in De West met: Inter-Assure (www.inter-assure.com) en Boogaard Assurantien (www.boogaard-aruba.com) op Aruba en Curacao.

Politie

Onze verzekeringen dekken de risico’s af van alle hoog risico professionals, dus ook voor politie, al dan niet vanuit een militaire achtergrond. Niet alleen tijdens het werk maar bijvoorbeeld ook tijdens de training.

De specifieke beroepsrisico’s van de hoog risico professionals zijn verzekerd in het Noventas Aanvullingsplan en het Noventas Ongevallenplan (incl. molest en PTSS-dekking).

Maar ook andere professionals zoals Brandweer en zorgpersoneel kunnen gebruik maken van de speciaal ontwikkelde verzekering(en).

Drone-verzekeringen

Noventas is partner van onder andere Coverdrone in Nederland en ook thuis in drone-verzekeringen voor commerciële/professionele doeleinden. Van kleine drones tot drones van 10 meter spanwijdte.

Noventas is partner van Stichting Onbekende Helden en de Militaire Courant

Ben je benieuwd? We vertellen je graag meer. Neem contact op met Gabri Hessels of Désirée Donkers, 0880 300 100.