Van Steensel Assurantiën b.v.

VSA is een ISO-gecertificeerd en onafhankelijk familiebedrijf dat dit jaar zijn 60-jarig bestaan viert. In dit traditionele maar ook vooruitstrevende adviesbedrijf dat zich zowel op de zakelijke klant (RMiA) als de particuliere klant richt, vormen de klanten en de trouwe groep medewerkers de kern.

Van generatie op generatie is de filosofie bij ons familiebedrijf dat wij voor een klant de mouwen opstropen. Daarbij hebben wij bewust gekozen voor een hybride bedieningsmodel. Er is in samenwerking met het Centraal Volmachtbedrijf een state of the art automatisering gebouwd waarbij de klant via een app de meeste dingen digitaal kan doen. Wij hechten er echter als klantgericht familiebedrijf veel waarde aan dat de klant ieder moment met onze deskundige medewerkers kan schakelen.

Onze organisatie werkt sinds 2008 op basis van de principes “people, planet, profit” waardoor duurzaamheid in alle facetten van het bedrijf is terug te vinden. Eigenaar Kees van Steensel heeft ervoor gekozen om duurzaamheid breder in de branche uit te dragen door samen met Kees Dullemond INSVER op te richten.