Jury VVP Advies Awards

Jury Advies Awards 2021

Naar aanleiding van een geheime virtuele bijeenkomst van de zes juryleden van de Advies Award 2021 en de spotters heeft de jury een top vijf per provincie kunnen vaststellen van kantoren met de hoogste A(dvies)-factor van Nederland.

De jury heeft de input van de aanwezige spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) zeer ter harte genomen. Uitgebreid werd stilgestaan bij het juryproces en de ruim honderd excellente advieskantoren die de afgelopen maanden door de 17 spotters zijn aangedragen. De jury, bestaande uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Robin van Beem (Polis Advocaten), Jack Vos (Building Blocks) en Bob Klijn (Herenvest), brengt de komende weken, samen met de spotters, de top 5 per provincie terug tot een top 3 per provincie. Dit zijn stuk voor stuk advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. De drie genomineerden per provincie krijgen eind april bericht van de jury en krijgen een raamposter toegestuurd waarmee de nominatie kan worden uitgedragen. In juni worden de twaalf provinciewinnaars bekend gemaakt. Na een halve finale in september, vindt de online finaleronde op 7 oktober plaats in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg onder leiding van dagvoorzitter Maureen du Toit. Voor de awards heeft de jury de site www.adviesawards.nl in het leven geroepen.

ADVIES AWARD

Onderstrepen van het maatschappelijke belang van het professionele adviesvak als geheel, het vergroten van de tros op het adviesvak zelf en die trots ook meer uitstralen als adviesbranche. Dat is ook in 2021 de kern van de Advies Award die VVP in 2019 in het leven heeft geroepen. In 2019 won Robbe Financiële Raadgevers de award en in 2020 ging de award naar Assurantiekantoor Keijzerwaard. De impact van het winnen van de award is groot. Niet alleen is het een beloning voor het belangrijke werk van de medewerkers, tevens krijgen de kantoren veel (plaatselijke) media-aandacht, zijn klanten trots op hun kantoor en kloppen nieuwe klanten aan.

SPOTTERS

Dit jaar hebben zeventien spotters de juryleden geholpen. Dit zijn:  Henk Smit (Acura), Sonja Cats (Adfiz), Mart Vreven (Allianz), Jurriën Schel (Anva), Frank Rensen (ARAG), Ton van de Ridder (a.s.r.), Leen Keijzerwaard (Assurantiekantoor Keijzerwaard, winnaar 2020), Kalo Bagijn (Brand New Day), Ewald Bary (Lindenhaeghe), Arjan Nollen (Nationale-Nederlanden), Tim Schoonbergen (Nedasco), Cas Verhage (NH1816), Theo Krins (Scildon), Levent Türkmen (Sure Business), Peter van Geijtenbeek (Turien & Co), Eric-Jan van den Berg (VKG) en Cindy Vos-Uijleman (Voogd & Voogd).