Marieke van Zuijen

Marieke van Zuien

Marieke van Zuien (commercieel directeur BNP Paribas Cardif) is toegetreden tot de jury van de VVP Advies Award. Marieke gaat zich samen met de andere juryleden en een groot aantal spotters inzetten om het belang van het werk van advieskantoren te onderstrepen.

De jury bestaat verder uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks). Astrid van de Bovekamp (AVDB Advies) heeft zich eind 2020 om persoonlijke redenen teruggetrokken.

Mede dankzij de inzet van een aantal gerenommeerde spotters (experts van de financiële adviesbranche) is de verkiezing van de Advies Award het afgelopen jaar een groot succes geworden. Missie voor 2021 blijft onveranderd: het in het zonnetje zetten van het maatschappelijk belangrijke adviesvak en de trots op het eigen vak verder helpen terugbrengen.

De komende maanden gaat de jury met tal van spotters opnieuw op zoek gaan naar voorbeelden van excellente advieskantoren. De finaleronde vindt op 7 oktober 2021 plaats. VVP hoopt er een hybride event (deels online voortbordurend op het succes van dit jaar, deels als fysieke bijeenkomst met kennisdeling, inspiratie en netwerkmogelijkheden) van te maken. Mocht dit vanwege de omstandigheden niet lukken, dan wordt het opnieuw, net als in 2020, een online finaleronde.

Vorig jaar zijn jury en spotters tot drie genomineerden per provincie gekomen. Al deze kantoren hebben hun nominatie als een erkenning voor het goede werk van hun medewerkers ervaren. De nominatie wordt beschouwd als een prijs voor het hele kantoor. Het leidde tot heel veel felicitaties, nieuwe klanten en aandacht in (plaatselijke) media. De uiteindelijke winnaars van de Advies Award (Advieskantoor Robbe in 2019 en Assurantiekantoor Keijzerwaard in 2020) waren overweldigd door een enorme hoeveelheid felicitaties uit de sector en van hun klanten, lokale media-aandacht en de trots van de medewerkers.

[display_merken]