Assurantiekantoor Keijzerwaard

Wakker worden met een glimlach, dat was de kop van de e-mail die de jury van de Advies Awards van Leen Keijzerwaard ontving. Het winnen van de Advies Award 2020 heeft het kantoor een enorme boost gegeven. Door de corona was het jammer dat de fles champagne niet open kon. De familie Keijzerwaard was heel blij, maar kon het niet echt vieren. Terug op kantoor gekomen bleek dat alle medewerkers hadden gewacht en knalden de kurken alsnog. De volgende dag en ook nog de dagen erna bleven de gelukwensen binnenstromen en heeft het kantoor ook al een paar nieuwe klanten mogen begroeten.

Advies Awards 2021

Ook de jury van de Advies Awards kijkt met veel genoegen terug op de verkiezingen van de Advies Awards 2020. Wij hebben 12 terechte provinciewinnaars mogen feliciteren, hun presentaties staken er bovenuit. In sommige provincies was het niveau zo hoog, dat het voor de jury erg lastig was om de winnaars en de halve finalisten te selecteren. Uiteindelijk hadden we zes goede halve finalisten en werd na een enerverende middag en ampel juryberaad de drie finalisten gekozen. Bij de finale kon helaas geen publiek aanwezig zijn, maar in de studio van First Impression in Tilburg werd een spetterende live finale neergezet met drie heel verschillende, maar kwalitatief heel hoogwaardige kantoren. Wij gaan snel de verkiezingen van afgelopen jaar evalueren en de voorbereidingen voor 2021 oppakken. Heb je tips om de Advies Awards 2021 te verbeteren? Stuur dan een e-mail naar info@adviesawards.nl. Wij staan altijd open voor feedback. De Advies Awards heeft haar toegevoegde waarde duidelijk bewezen en biedt het professionele intermediair het podium dat zij verdient.

Wij danken de spotters die kantoren hebben aangedragen en hebben bijgedragen aan het selectieproces voor de genomineerden per provincie. ook danken wij de sponsors die de Advies Awards mogelijk hebben gemaakt. Zonder hun bijdrage was het niet mogelijk geweest om zo’n professionele finale neer te zetten.

Nog even nagenieten?

Inmiddels staat ook een samenvatting van de finale onine. Je kunt hem hieronder terugkijken. Wil je de hele finale terugkijken? Ook dat kan. De video staat op de homepagina van onze website.

Advies Awards 2020 - samenvatting finale

[display_merken]