du Gardijn is een familiebedrijf dat is opgericht in 1994. In eerste instantie begonnen met het adviseren en afsluiten van diverse verzekeringen en hypotheken, maar hedendaags ligt de focus op zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Als één van de eerste tussenpersonen in Nederland hebben we in 2004 ook een eigen arbodienst opgericht, om invloed uit te oefenen op de schadelast en te adviseren over schadelastbeheersing. In 2013 is hier ook een afdeling HRM bij gekomen om ondernemers te kunnen ondersteunen bij personeelsvraagstukken. Deze twee takken van sport zijn in 2023 samengevoegd onder du Gardijn Vitaal om ook meer te richten op preventie.  

Inmiddels staat de tweede generatie in het familiebedrijf aan het roer en werken zij dagelijks met in totaal 22 collega’s vanuit het Kennispark in Enschede. Het adviseursteam van zeven jonge en gedreven professionals is vastberaden om vernieuwing te brengen in het adviesvak. Om deze reden is het team ook versterkt met drie medewerkers die zich bezighouden met onder andere ICT, data-analyses, SEO, marketing en communicatie. De belangrijkste ontwikkeling is onze eigen assurantiesoftware en deze staat klaar voor lancering.

 Bij du Gardijn Verzekeringen streven we ernaar de meest persoonlijke en innovatieve adviseurs van Nederland te zijn. Onze visie is duidelijk: dé datagedreven tussenpersoon van het Nederland worden. Wij geloven dat vernieuwing en digitalisering hand in hand kunnen gaan met een persoonlijke benadering.

 Met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn we een uniek kantoor in Nederland en laten we zien dat het ook anders kan. Elke dag werken we er samen aan om het adviesvak een stukje beter, leuker, innovatiever en toekomstbestendiger te maken!