Waarom Advies Awards

De financieel dienstverlener heeft een belangrijke maatschappelijke functie. De financieel dienstverlener die de A(dvies)-factor goed beheerst, staat zijn klanten bij op die momenten in hun leven dat zij belangrijke financiële beslissingen moeten nemen. Denk aan het kopen van een huis, het sparen voor de studie van de kinderen of het opbouwen van pensioen. Vergeet ook niet het beschermen van materiële zaken door het verzekeren van de auto, de woning of het bedrijf. Maar ook het voorkomen van financiële risico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden hoort bij het werkgebied van de onafhankelijk financieel adviseur.

Om deze financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld.

Verkiezing beste advieskantoor

De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.

Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en zich niet zelf opgeven.

De verkiezing kent verschillende onderdelen en beslaat een half jaar. Genomineerde kantoren moeten zich aan de jury presenteren. De jury kiest per categorie een winnaar en een landelijke top 6. De landelijke top 6 gaat door naar de halve finale, die bestaat uit een pitch en het beantwoorden van indringende vragen over hun onderneming, hun klantrelaties en hun A(dvies)-factor. De jury kiest een landelijke top 3, die het in een denderende finale tegen elkaar opnemen. Het publiek bestaande uit collega-kantoren, verzekeraars, branche-organisaties, service-providers en toeleverancies kiest de uiteindelijke landelijke winnaar via een live stream van de Advies Award 2022.

Finalisten 2021

In 2021 is de Advies Award voor uitgereikt aan Adviesgroep de Vogel (provinciewinnaar Zuid-Holland) uit Middelharnis en Ouddorp. Het winnen van de Advies Award 2021 heeft de Vogel en haar medewerkers een enorme positieve boost gegeven. Directie en medewerkers voelden de erkenning voor hun jarenlange inzet! Er was veel aandacht in de plaatselijke en regionale media en nieuwe klanten wisten het kantoor makkelijker te vinden.
De andere twee finalisten waren:

Finalist 2021: Marco Kok, Kok Advies uit Amstelveen.

Finalist Marcel Boudesteijn 2021.

[display_merken]