Waarom Advies Awards

De financieel dienstverlener heeft een belangrijke maatschappelijke functie. De financieel dienstverlener die de A(dvies)-factor goed beheerst, staat zijn klanten bij op die momenten in hun leven dat zij belangrijke financiële beslissingen moeten nemen. Denk aan het kopen van een huis, het sparen voor de studie van de kinderen of het opbouwen van pensioen. Vergeet ook niet het beschermen van materiële zaken door het verzekeren van de auto, de woning of het bedrijf. Maar ook het voorkomen van financiële risico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden hoort bij het werkgebied van de onafhankelijk financieel adviseur.

Om deze financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld.

Verkiezing beste advieskantoor

De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.

Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en zich niet zelf opgeven.

De verkiezing kent verschillende onderdelen en beslaat een half jaar. Genomineerde kantoren moeten zich aan de jury presenteren. De jury kiest per categorie een winnaar en een landelijke top 6. De landelijke top 6 gaat door naar de halve finale, die bestaat uit een pitch en het beantwoorden van indringende vragen over hun onderneming, hun klantrelaties en hun A(dvies)-factor. De jury kiest een landelijke top 3, die het in een denderende finale tegen elkaar opnemen. Het publiek bestaande uit collega-kantoren, verzekeraars, branche-organisaties, service-providers en toeleverancies kiest de uiteindelijke landelijke winnaar via een live stream van de Advies Award 2022.

(Halve) finale 2022

7 september vond de halve finale weer plaats. Van de 6 halvefinalisten bleven er nog 3 overblijven om tijdens de finale op 6 oktober met elkaar de strijd aan te gaan op het podium van First Impression in Tilburg. Deze finale was live te volgen via een livestream op deze site.   In de finale namen de volgende kantoren het tegen elkaar op:

De overige halve finalisten waren:

Jähnig + Ter Braak werd de winnaar van de Advies Award 2022, de jaarlijkse prijs van VVP voor het meest klantgerichte advieskantoor. “Wij bouwen met onze klanten vriendschappen op voor het leven”, aldus Tim Jähnig en Mike ter Braak in hun finalepitch.

Jähnig + Ter Braak ging in 2016 van start, heeft kantoren in Enschede en Oldenzaal en elf medewerkers.

Halve finale 2022

[display_merken]