Nieuws over de Advies Awards

11 september 2023 ABC Pensioen, Sinior en Veldhuis naar finale VVP Advies Award 2023

ABC Pensioen, Sinior Financieel Advies en Veldhuis Advies zijn de finalisten van de VVP Advies Award 2023. “Deze kantoren – die net als de andere drie halve finalisten in hun eigen categorie al winnaar waren –hebben de jury overtuigd met hun kennis, visie, passie voor het vak, innovatief vermogen en de uitvoering van de A(dvies)-factor”, aldus juryvoorzitter Richard Meinders van de VVP Advies Award.  De drie finalisten gaan door naar de finale op 11 oktober in de belevingsstudio’s van First Impression in Tilburg. Vanaf 16.00 uur kunt u dan meekijken én meestemmen op uw favoriet.

Lees meer
3 juli 2023 Noventas wint VVP Advies Award 2023 in de categorie Niche

Noventas heeft de VVP Advies Award 2023 Categorie Niche gewonnen. “De jury vindt de trotse en gedreven uitstraling van het kantoor een voorbeeld binnen de branche en is onder de indruk van de focus. Noventas kent de wereld van haar klanten bijzonder goed. Alle uitingen ademen de betrokkenheid bij haar doelgroepen!” Jurylid Ingrid Oudhuis overhandigde persoonlijk namens de jury de award, de bloemen en het juryrapport aan Gabri Hessels (eigenaar) en Désirée Donkers van het in Mierlo gevestigde kantoor.

Lees meer
9 juli 2023 ABC Pensioen wint VVP Advies Award 2023 Pensioen

Het juryrapport leest: “Bij ABC Pensioen nemen ze hun vak serieus, maar wel met een knipoog. Zorgpret náást zorgplicht. Naast advies en beheer rond pensioenregelingen, legt ABC Pensioen de focus op het communiceren van pensioen naar de deelnemers. Dit doet ABC Pensioen door goed te luisteren en te spreken in de taal van de deelnemers. Hierdoor begrijpen de deelnemers beter hoe deze belangrijke arbeidsvoorwaarde in elkaar zit, waar hun keuzes liggen en ondernemen ze daar sneller actie op. Hiermee lijkt ABC Pensioen klaar voor de veranderingen die de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen met zich meebrengt. Dit maakt ABC Pensioen volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Pensioenadvies."

Lees meer
7 juli 2023 Van Steensel wint VVP Advies Award 2023 Duurzaamheid

Duurzaamheid is verweven in het beleid van het assurantiebedrijf. Dit uit zich in de omgang met klanten en de medewerkers. Van Steensel Assurantiën is samen met haar team van mensen heel bewust bezig om de footprint zoveel mogelijk te verkleinen. Dat gaat van het onderbrengen van verzekeringen van klanten bij duurzame verzekeraars tot het zoveel mogelijk reduceren van het energieverbruik binnen en buiten het kantoor. De jury vindt de manier waarop Van Steensel Assurantiën heel bewust al jarenlang bezig is met het thema Duurzaamheid een voorbeeld voor de verzekeringssector en is daarvan onder de indruk. Dit maakt Van Steensel Assurantiën volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Duurzaamheid."

Lees meer
4 juli 2023 Veldhuis Advies wint VVP Advies Award 2023 Zakelijk

“Veldhuis Advies is een geheel onafhankelijk kantoor dat al 55 jaar bestaat, maar dat een toekomstbestendige strategie heeft omarmd, waar de 80 medewerkers op één worden gezet. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Dat blijkt ook uit de 5.800 zakelijke relaties die de dienstverlening waarderen met een 9,1. Er wordt dus veel aandacht besteed aan werkgeluk en er wordt bovendien ook veel geïnvesteerd in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Ondernemen met geluk en gezondheid als missie, daarom is Veldhuis Advies volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Zakelijk Advies.”

Lees meer
6 juli 2023 Sinior wint VVP Advies Award 2023 Hypotheekadvies

Het juryrapport leest: “Ninorta Demir van Sinior Hypotheek & Financieel Advies is authentiek in haar drijfveren. Zij kiest er juist voor om lastige dossiers mogelijk te maken en hiermee dromen van haar klanten waar te maken. Door haar sympathieke en empathische aanpak weet zij klanten voor haar te winnen en hier relaties voor het leven van te maken. Sinior Hypotheek & Financieel Advies maakt hiermee het verschil in de wereld van het hypotheekadvies, waarbij de menselijke maat steeds vaker onderbelicht is.

Lees meer
26 juni 2023 Buro philip van den hurk wint VVP Advies Award 2023 Particulier

Buro philip van den hurk heeft de VVP Advies Award 2023 Categorie Particulier gewonnen. Jurylid Robin van Beem (Polis Advocaten) overhandigde persoonlijk namens de jury de award, de bloemen en het juryrapport aan Joan Beek, directeur, adviseur en vennoot (en rechts op de foto). "We zijn ontzettend vereerd en trots om erkend te worden als het beste financieel adviesbureau voor particulieren. Deze award is een bevestiging van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige adviesdiensten aan onze klanten".

Lees meer
26 juni 2023 Thomas verzekert wint Starterspijs VVP Advies Award 2023

Het juryrapport leest: "Thomas verzekert is twee jaar actief met zijn motto ‘ondernemers vooruit’. Zijn aanpak is om op een leuke en luchtige manier zijn zakelijke klanten risicobewust te maken. Thomas heeft laten zien dat zijn klanten echt ontzorgd worden zodat de ondernemers zich kunnen bezig houden met ondernemen en hun ambities waar maken. De jury is onder de in druk van zijn enthousiasme en betrokkenheid richting zijn klanten. Hij weet met slim gebruik van social media verzekeren in de spotlight te zetten en zijn klantbereik te vergroten. Thomas laat zien dat social media prima samen kan gaan met een echte persoonlijke benadering.

Lees meer
22 juni 2023 En de categoriewinnaars van de VVP Advies Award 2023 zijn...

Buro Philip van den Hurk (Particulier), Veldhuis Advies (Zakelijk), Sinior Financieel Advies (Hypotheken), ABC Pensioen (Pensioen), Noventas (Niche) en Van Steensel Assurantiën (Duurzaamheid) zijn de categoriewinnaars van de VVP Advies Award 2023. Thomas Verzekert is winnaar in de aparte categorie Nieuwkomers. De jury kwam tot haar keuze op basis van de presentaties en het documentatiemateriaal die de in totaal 21 genomineerden aanleverden en op basis van de input van 36 spotters (experts uit de haarvaten van de financiële adviessector).

Lees meer
24 april 2023 Dit zijn de 21 genomineerden voor de VVP Advies Award 2023...

De jury van de VVP Advies Award 2023 heeft de namen bekend gemaakt van de meest klantgerichte advieskantoren van Nederland in de categorieën Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Duurzaam Advies en Nichemarkt. Daarnaast is er een speciale award in het leven geroepen voor de categorie Starters. In samenspraak met maar liefst 36 spotters (vakexperts uit de haarvaten van de financiële adviesmarkt) is de jury tot een top 3 per categorie gekomen. In totaal hebben de spotters ruim tweehonderd kantoren aangedragen voor de Advies Award 2023.

Lees meer
12 april 2023 Spotters dragen ruim 200 topkantoren aan voor lustrumeditie VVP Advies Award

De jury van de VVP Advies Award 2023 heeft drie kantoren per categorie in het vizier met de hoogste A(dvies)-factor. Deze top 3 is voor een belangrijk deel tot stand gekomen in samenspraak met de spotters tijdens de spottersbijeenkomst van 12 april in Leusden. In totaal droegen de spotters dit jaar maar liefst 211 advieskantoren aan voor de vijfde editie van de VVP Advies Award. De categorieën van de Advies Award 2023 zijn: Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Duurzaam Advies en Nichemarkt. Als aparte categorie is de Startersprijs in het leven geroepen, die dit jaar de tweede editie beleeft.

Lees meer
17 januari 2023 VVP Advies Award 2023 van start met 36 spotters en twee nieuwe juryleden

Met maar liefst 36 spotters (experts in de haarvaten van de financiële advieswereld) is de VVP Advies Award 2023 van start gegaan. Evenals in de vorige vier edities gaat de jury, samen met de spotters, op zoek naar de meest excellente advieskantoren van Nederland. De finale van deze lustrumeditie vindt dit jaar plaats op 11 oktober. De jury van de VVP Advies Award doet elk jaar een beroep op een groep marktexperts die de jury voorziet van een indrukwekkende voorselectie van kantoren. Dit jaar wordt de inbreng van de spotters nog crucialer in het juryproces.

Lees meer
6 oktober 2022 Jähnig + Ter Braak wint VVP Advies Award 2022

Jähnig + Ter Braak is de winnaar van de Advies Award 2022, de jaarlijkse prijs van VVP voor het meest klantgerichte advieskantoor. “Wij bouwen met onze klanten vriendschappen op voor het leven”, aldus Tim Jähnig en Mike ter Braak in hun finalepitch. Jähnig en Ter Braak vertelden dat ze elke tien minuten een biertje aangeboden krijgen als ze gaan stappen. Want zo goed is de band met hun klanten. Na het winnen van de VVP Advies Award 2022 wordt dat waarschijnlijk een biertje elke vijf minuten.

Lees meer
6 oktober 2022 Bepaal vanmiddag wie de VVP Advies Award 2022 wint!

Woon vanmiddag de spectaculaire, korte live-uitzending van de finale van de VVP Advies Award 2022 bij en bepaal wie zich het meest klantgerichte advieskantoor van 2022 mag noemen. De finale vindt plaats op 6 oktober 2022 en gaat stipt om 16.00 uur van start. Kijk live mee via www.adviesawards.nl of https://vimeo.com/event/2374654/6856aa8fb5 , trommel zoveel mogelijk relaties en collega’s op, breng je stem uit en bepaal de winnaar. De finalisten dit jaar zijn: Expat Mortgages, Jähnig + Ter Braak en L&B Adviesgroep. 

Lees meer
12 september 2022 Expat Mortgages, Jähnig + Ter Braak en L&B Adviesgroep finalisten Advies Award 2022

“Expat Mortgages, Jähnig + Ter Braak en L&B Adviesgroep zijn de finalisten van de VVP Advies Award 2022. Deze kantoren, die net als de andere drie halve finalisten al categoriewinnaar waren, hebben de jury overtuigd met hun kennis, visie, passie voor het vak, innovatief vermogen en de uitvoering van de A(dvies)-factor”, aldus juryvoorzitter Richard Meinders van de VVP Advies Award. De finaleronde, die op 6 oktober vanaf 16.00 uur plaatsvindt in de belevingsstudio’s van First Impression in Tilburg, kan via een live stream worden bijgewoond (via www.adviesawards.nl).

Lees meer
28 juni 2022 Juffrouw Polis wint Starterspijs VVP Advies Award 2022

Juffrouw Polis heeft de startersprijs gewonnen van de VVP Advies Award 2022. Ilse Broekhuizen-Bosland neemt de award in ontvangst uit handen van jurylid Bob Klijn (Söderberg & Partners). De startersprijs is een aanmoediging voor een adviesorganisatie die recent van start is gegaan en zich nu al onderscheidend ontwikkelt. Bob Klijn overhandigde persoonlijk namens de jury de award, de bloemen en het juryrapport. Het juryrapport leest: "Ilse Broekhuizen, oftewel Juffrouw Polis, is een nieuw en verfrissend gezicht in verzekeringsland!

Lees meer
24 juni 2022 En de categoriewinnaars van de VVP Advies Award 2022 zijn...

Geerts (Particulier), L&B Groep (Zakelijk), Jänig + Ter Braak (Hypotheken), Pensioen-Coaching (Pensioen), Finenzo Deventer (Digitale Innovatie), Expart Mortgages (Niche) zijn de categoriewinnaars van de VVP Advies Award 2022. Juffrouw Polis is winnaar in de aparte categorie Starters. Uiteindelijk bepaalt het online publiek op 6 oktober 2022 wie zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen. Reserveer 6 oktober van 16.00 uur tot 17.15 uur alvast in je agenda en bepaal wie de winnaar van de Advies Award 2022 wordt....

Lees meer
14 mei 2022 Bokhorst: nominatie VVP Advies Award is erkenning voor manier van werken

Bokhorst: "Genomineerd worden door een groep marktexperts - 32 spotters en een jury met vakgenoten - is natuurlijk een prachtige erkenning voor ons kantoor en voor elke individuele medewerker. Van vakantiekracht tot directeur is uiteindelijk iedereen onderdeel van het geheel waar wij voor staan: Maatwerk oplossingen: omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. Uiteraard gaan we voor plek 1 in onze categorie en uiteindelijk voor de titel meest klantgerichte kantoor van Nederland. Maar nu eerst even deze nominatie vieren met het hele team!"

Lees meer
23 mei 2022 Expat Mortgages blij met nominatie VVP Advies Award 2022

“Wij zijn trots op onze klanten, expats, die zich op de Nederlandse markt graag als 'niche' laten omschrijven omdat ze de taal niet spreken, de gebruiken en gewoontes niet kennen en geen netwerk hebben dat hen kan helpen bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Zaken die wij als Expat Mortgages graag voor onze klanten regelen! Wij zijn vooral ook trots op onze collega's die elke dag hun best doen om onze klanten zo goed en zo professioneel mogelijk te helpen”, aldus Henk Jansen van Expat Mortgages, genomineerd in de categorie Niche.

Lees meer
10 mei 2022 Advies met M.I.N.T. trots op nominatie VVP Advies Award 2022

“Heel blij en dankbaar met de mooie waardering vanuit de branche voor mij persoonlijk na nu bijna zes jaar mijn eigen adviespraktijk te hebben. Ik heb van mijn klanten al heel veel mooie waarderingen mogen ontvangen maar deze nominatie sterkt mij om door te gaan met de wijze waarop ik mijn klanten dagelijks adviseer, begeleid en verder help financieel gezond te worden en blijven”, aldus Maaike Verhoef van Advies met M.I.N.T., een van de drie genomineerden in de categorie Hypotheek Advies.

Lees meer
25 april 2022 Jury VVP Advies Award 2022: dit zijn de meest klantgerichte kantoren van Nederland

De jury van de VVP Advies Award 2022 heeft de namen bekend gemaakt van de meest klantgerichte advieskantoren van Nederland in de categorieën Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Digitale Innovatie en Nichemarkt. Daarnaast is er een speciale award in het leven geroepen voor de categorie Starters. Met behulp van maar liefst 32 spotters (vakexperts uit de haarvaten van de financiële adviesmarkt) is de jury tot een top 3 per categorie gekomen. In totaal hebben de spotters honderdvijftig kantoren aangedragen voor de Advies Award 2022.

Lees meer
14 april 2021 Spotters dragen honderdvijftig advieskantoren aan voor VVP Advies Award 2022

Naar aanleiding van een geheime bijeenkomst op 13 april 2022 van juryleden en spotters van de VVP Advies Award 2022 heeft de jury drie kantoren per categorie in het vizier met de hoogste A(dvies)-factor. De spotters hebben honderdvijftig advieskantoren aangedragen voor de Advies Award 2022. Scildon was dit jaar gastheer van de spottersbijeenkomst.

Lees meer
17 januari 2022 VVP Advies Award 2022 van start: nieuwe opzet en 34 spotters

Met een nieuwe opzet en met maar liefst 34 spotters (experts in de haarvaten van de financiële advieswereld) is de VVP Advies Award 2022 van start gegaan. Evenals in de vorige drie edities gaat de jury, samen met de spotters, opnieuw op zoek naar de meest excellente advieskantoren van Nederland. De finale vindt dit jaar plaats op 6 oktober 2022. Dit jaar gaan jury en spotters op zoek naar toppers in zes verschillende categorieën: Particulier advies, Zakelijk advies, Hypotheek advies, Pensioen advies, Digitale innovatie en Nichemarkt. Daarnaast zal de Startersprijs worden uitgereikt.

Lees meer
7 oktober 2021 Adviesgroep De Vogel winnaar VVP Advies Award 2021

Adviesgroep De Vogel is de winnaar van de VVP Advies Award 2021. Het op Goeree-Overflakkee gevestigde kantoor kreeg de meeste stemmen tijdens de finaleronde in de studio’s van First Impression in Tilburg. Directeur Jan Peter Robijn nam uit handen van juryvoorzitter Richard Meinders en dagvoorzitter Maureen du Toit de onderscheiding die de trots op het adviesvak wil bevorderen in ontvangst en sprak van een prachtig volgend moment net na de viering vrijdag van het 70-jarig bestaan van het bedrijf.

Lees meer
20 september 2021 Boudesteyn, KOK Advies en De Vogel naar finale VVP Advies Award 2021

“Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen, KOK Advies en De Vogel Adviesgroep zijn  de finalisten van de VVP Advies Award 2021. Deze kantoren hebben een innovatief concept omarmd dat ze ongelooflijk goed weten uit te voeren: KOK Advies op het gebied van financiële zekerheid, Boudesteyn op het gebied van duurzaamheid en De Vogel op het gebied van gezondheid. Zij hebben de jury weten te overtuigen met hun visie, hun innovatief vermogen, de uitvoering en de A-factor”, aldus juryvoorzitter Richard Meinders van de VVP Advies Award.

Lees meer
17 september 2021 Halve finalisten VVP Advies Award 2021 aan het woord

Vol enthousiasme, inzet, passie, ondernemerszin en met de nodige zenuwen hebben de zes halve finalisten van de VVP Advies Award 2021 afgelopen woensdag hun pitch gehouden voor de jury van de VVP Advies Award 2021Kijk op 7 oktober naar de livestream en bepaal wie zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen. De 6 halve finalisten geven hier alvast de motivatie waarom juist zij moeten winnen. De 3 finalisten worden 20 september bekend gemaakt!

Lees meer
6 juli 2021 En de zes halve finalisten van de VVP Advies Award 2021 zijn…

De jury heeft de zes halve finalisten bekend gemaakt van de Advies Award 2021. Dit zijn: Advies & Kies (Flevoland), AdviesNet Noord Nederland (Friesland), Assurantiekantoor Goossens (Noord-Brabant), KOK Advies (Noord-Holland), Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen (Overijssel) en Adviesgroep De Vogel (Zuid-Holland). De halve finale vindt op 15 september plaats bij SVC Groep in Amersfoort. Drie advieskantoren gaan door naar de finaleronde op 7 oktober 2021 in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. Via een live stream bepaalt het publiek wie zich het meest klantvriendelijke advieskantoor van het jaar 2021 mag noemen.

Lees meer
28 juni 2021 En dit zijn de provinciewinnaars

De jury heeft de twaalf provinciewinnaars bekend gemaakt van de Advies Award 2021. Volgens de jury stuk voor stuk excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de A(dvies)-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Op 15 september gaan zes halvefinalisten strijden om een plek in de finaleronde die op 7 oktober plaatsvindt tijdens een kort en krachtig spectaculair online event in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. Dan kiest het online publiek de winnaar.

Lees meer
3 juni 2021 Meer dan 10.000 stemmen uitgebracht op genomineerden Advies Award

Ruim een week nadat er via adviesawards.nl gestemd kon worden op het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland zijn er ruim 10.000 stemmen uitgebracht door klanten en relaties van de 32 genomineerde advieskantoren voor de Advies Award 2021. Stemmen kan nog tot en met 11 juni 2021.

Lees meer
27 september 2023 Vernieuwer Cedric Muchall geeft finaleronde Advies Award 2021 extra glans

Evenals vorig jaar vindt de online finale van de VVP Advies Award op 7 oktober plaats in de spectaculaire studio's van First Impression in Tilburg. Cedric Muchall van het succesvolle Keytoe, een van de meest vernieuwende bedrijven van Nederland, geeft onorthodoxe, maar zeer toepasbare adviezen hoe je als ondernemer je klantgerichtheid kunt verbeteren.

Lees meer
29 mei 2021 Het geheim van klantgerichtheid

Wat is het geheim van een duurzaam succesvol advieskantoor? VVP vroeg het in de afgelopen edities aan de provinciewinnaars van de VVP Advies Award 2020. Dit zijn volgens de jury stuk voor stuk kantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de A(dvies)-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Ondernemerstips en visies op actuele vraagstukken. Omdat juist deze kantoren een inspiratiebron kunnen zijn voor andere collega-advieskantoren.

Lees meer
3 mei 2021 Jury Advies Award 2021: dit zijn de 32 meest klantgerichte kantoren van Nederland

De jury van de Advies Award 2021 heeft de namen bekend gemaakt van de 36 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. Met ondersteuning van maar liefst 17 spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) is de jury tot een top  gekomen van de meest klantgerichte advieskantoren van het afgelopen jaar. De genomineerden per provincie hebben bericht gekregen van de jury en ontvangen een raamposter waarmee de nominatie kan worden uitgedragen, ook op social media. In juni worden de twaalf provinciewinnaars bekend gemaakt

Lees meer
14 april 2021 Editie 2021 van de VVP Advies Award officieel van start

Naar aanleiding van een geheime virtuele bijeenkomst van de zes juryleden van de Advies Award 2021 en de spotters heeft de jury een top vijf per provincie kunnen vaststellen van kantoren met de hoogste A(dvies)-factor van Nederland. De jury heeft de input van de aanwezige spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) zeer ter harte genomen. Uitgebreid werd stilgestaan bij het juryproces en de ruim honderd excellente advieskantoren die de afgelopen maanden door de 17 spotters zijn aangedragen.

Lees meer
9 maart 2021 Marieke van Zuien nieuw jurylid Advies Awards

Marieke van Zuien (commercieel directeur BNP Paribas Cardif) is toegetreden tot de jury van de VVP Advies Award. Marieke gaat zich samen met de andere juryleden en een groot aantal spotters inzetten om het belang van het werk van advieskantoren te onderstrepen. De jury bestaat verder uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks). Astrid van de Bovekamp (AVDB Advies) heeft zich eind 2020 om persoonlijke redenen teruggetrokken.

Lees meer
23 oktober 2020 Wakker worden met een glimlach

Wakker worden met een glimlach, dat was de kop van de e-mail die de jury van de Advies Awards van Leen Keijzerwaard ontving. Het winnen van de Advies Award 2020 heeft het kantoor een enorme boost gegeven. Door de corona was het jammer dat de fles champagne niet open kon. De familie Keijzerwaard was heel blij, maar kon het niet echt vieren. Terug op kantoor gekomen bleek dat alle medewerkers hadden gewacht en knalden de kurken alsnog. De volgende dag en ook nog de dagen erna bleven de gelukwensen binnenstromen en heeft het kantoor ook al een paar nieuwe klanten mogen begroeten.

Lees meer
8 oktober 2020 Keijzerwaard wint VVP Advies Award 2020

Assurantiekantoor Keijzerwaard uit Oudenhoorn is de winnaar geworden van de VVP Advies Award 2020. Tijdens de finale woensdagmiddag kreeg het kantoor de meeste stemmen van het publiek. Keijzerwaard neemt de titel over van Robbe Financiële Raadgevers. Tijdens de (online) finale gaf dit kantoor bij monde van Paul Robbe aan de opvolger mee vooral trots te zijn op de Award en dit ook uit te dragen. “Wees trots! Plak stickers op je kantoor, stuur mailings aan je klanten.”

Lees meer
18 september 2020 De weg naar de finale van de Advies Awards

De drie finalisten van de Advies Award 2020 zijn bekend. Van de spannende halve finale, die 16 september werd gehouden, heeft Jeffrey Korte een sfeerimpressie gemaakt van 2 minuten. De video brengt niet alleen het enthousiasme van de halve finalisten goed in beeld, maar biedt ook een uniek inzicht in de werkwijze van de jury. De finale, die op 7 oktober plaatsvindt in de studio’s van First Impression in Tilburg, kan via een live stream worden bijgewoond. De kijkers kiezen de winnaar.

Lees meer
18 september 2020 Gabriël, Keijzerwaard en Uiterwijk Winkel finalisten Advies Award 2020

Gabriël Financiële Bescherming, Assurantiekantoor Keijzerwaard en Uiterwijk Winkel Verzekeringen zijn de finalisten van de Advies Award 2020. De finaleronde, die op 7 oktober plaatsvindt in de studio’s van First Impression in Tilburg, kan via een live stream worden bijgewoond. De kijkers kiezen de winnaar. De jury – bestaande uit voorzitter Astrid Duits (AVDB Advies), Robin van Beem (Polis Advocaten), Richard Meinders (SVC Groep), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks) – is zeer onder de indruk van de kwaliteit, inzet en passie van finalisten, halve finalisten én provinciewinnaars. Juryvoorzitter Duits. “Al deze kantoren blinken uit in klantgerichtheid, hebben een hele hoge A(dvies)-factor, weten hun klantgerichtheid te verzilveren en zijn een inspirerend voorbeeld voor de adviessector. Het niveau is bijzonder hoog te noemen. De verkiezing onderstreept dat we met zijn allen trots mogen zijn op het adviesvak."

Lees meer
17 september 2020 Jury maakt 18 september finalisten bekend

Welke drie excellent klantgerichte advieskantoren gaan door naar de finale van de Advies Award? Na de enerverende, hoogstaande en spannende halve finale van 16 september j.l., maakt de jury vrijdag 18 september de drie finalisten bekend. De finaleronde, die op 7 oktober plaatsvindt in de studio’s van First Impression in Tilburg, kan via een live stream worden bijgewoond. De kijkers kiezen de winnaar.

Lees meer
10 september 2020 De presentaties van de halve finalisten

De jury van de Advies Awards – bestaande uit voorzitter Astrid Duits (AVDB Advies), Robin van Beem (Polis Advocaten), Richard Meinders (SVC Groep), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks) –was onder de indruk van het niveau van de pitches van de genomineerde kantoren. Onderdeel van de jurering was een door de advieskantoren gemaakte presentatie. In deze filmpjes gaven de kantoren voorbeelden van innige klantrelaties, onthulden ze het geheim van de A(dvies)-factor en vertelden ze hoe ze klantgerichtheid verzilveren. Als inspiratiebron voor vakgenoten deelt de jury voor de halve finale van 16 september de presentaties van de halve finalisten.

Lees meer
9 september 2020 Zes advieskantoren door naar halve finale Advies Award 2020

De jury heeft de zes halve finalisten bekend gemaakt van de Advies Award 2020. Dit zijn: Van Campen Dijkstra, Uiterwijk Winkel, DBA Advies, Gabriël Financiële Bescherming, Assurantiekantoor Keijzerwaard en Koos Rook Financiële Diensten. De halve finale vindt op 16 september plaats bij SVC Groep in Amersfoort. Drie advieskantoren gaan door naar de finaleronde op 7 oktober 2020 in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. Via een live stream bepaalt het publiek wie zich het meest klantvriendelijke advieskantoor van het jaar 2020 mag noemen.

Lees meer
2 september 2020 En dit zijn de provinciewinnaars van de Advies Awards 2020!

De jury heeft de twaalf provinciewinnaars bekend gemaakt van de Advies Award 2020. Volgens de jury stuk voor stuk excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de A(dvies)-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Op 16 september gaan zes halvefinalisten strijden om een plek in de finaleronde die op 7 oktober plaatsvindt tijdens een kort en krachtig spectaculair online event. Dan kiest het online publiek de winnaar.

Lees meer
28 augustus 2020 Jury maakt 31 augustus provinciewinnaars bekend

De jury van de Advies Awards heeft op 26 augustus 2020 de inzendingen van de genomineerde kantoren beoordeeld. De jury was zeer onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen en heeft hieruit de 12 provinciewinnaars en de halve finalisten voor de Advies Award 2020 gekozen. De provinciewinnaars worden 31 augustus bekend gemaakt.

Lees meer
27 september 2023 Verkiezing Advies Award 2020 gaat door!

De finaleronde, die in digitale vorm op 7 oktober 2020, plaatsvindt, wordt dit jaar losgekoppeld van de Dag van het Topadvies. De voorrondes van de Advies Awards zijn op dit moment in volle gang. Verkiezing en uitreiking worden volledig uitgevoerd volgens de RIVM-richtlijnen.

Lees meer
27 september 2023 Advies Awards uitgesteld

De Advies Awards moeten een feest zijn voor het adviesvak en zeker voor de genomineerde kantoren. Door de realiteit van dit moment is het geen feest. Waar wij als jury van de Advies Awards aan het begin van de week nog van mening waren dat de Advies Awards in een soberder vorm door konden laten gaan, zijn wij nu tot de conclusie dat dit niet gepast is. Wij hebben besloten om de verkiezingen rondom de Advies Awards voorlopig op te schorten. Op het moment dat het gepast is en de situatie weer recht doet aan uw belangrijke maatschappelijke positie, zullen wij de verkiezingen weer activeren. 

Lees meer
14 maart 2020 Genomineerden trots op hun nominatie

De genomineerden zijn trots op hun nominatie. Zowel op social media als bij de redactie van VVP (al 75 kennis en inspiratie voor financieel adviseurs) komen foto’s van genomineerden voorbij die trots poseren bij hun nominatieposter.

Lees meer
27 september 2023 Jury Advies Awards maakt de genomineerden 2020 bekend

De jury van de Advies Award 2020 heeft de namen bekend gemaakt van de 35 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. Met ondersteuning van maar liefst 22 spotters is de jury tot een top drie per provincie gekomen. Volgende maand worden de provinciewinnaars bekend gemaakt.

Lees meer
13 februari 2020 Spotters leveren namen aan van bijna honderd klantgerichte advieskantoren

De spotters van de Advies Award 2020 hebben bij de jury bijna honderd namen aangeleverd van excellente advieskantoren in Nederland. De spotters hebben de jury voorzien van uitgebreide beschrijvingen waarom juist deze kantoren beschikken over de A(dvies)-factor.

Lees meer
13 januari 2020 Spotters starten zoektocht naar excellente klantgerichtheid

“Het enorme succes van vorig jaar was een absolute aanmoediging om de Advies Award dit jaar uit te breiden. Dat gaan we dit jaar doen door een groot aantal bekende spotters in te zetten die de komende tijd op zoek gaan naar de meest excellent klantgerichte onafhankelijke advieskantoren van Nederland.”

Lees meer
2 juli 2019 Adviesbureau Robbe winnaar Advies Award 2019

Adviesburo Robbe uit Oosterhout heeft de Advies Award 2019 gewonnen. Paul Robbe ontving de Award en de bijbehorende bloemen en champagne tijdens de vijfde VVP Dag van het Topadvies uit handen van televisiebekendheid Maureen du Toit, die de finaleronde presenteerde. Volgens de jury zijn alle genomineerden uitblinkers in klantgerichtheid en daarmee winnaars. Het publiek koos voor Adviesburo Robbe als meest klantgerichte advieskantoor.

Lees meer