Wat is het geheim van een duurzaam succesvol advieskantoor? VVP vroeg het in de afgelopen edities aan de provinciewinnaars van de VVP Advies Award 2020. Dit zijn volgens de jury – bestaande uit voorzitter Astrid Duits (AvdB Advies), Robin van Beem (Polis Advocaten), Richard Meinders (SVC Groep), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks) – stuk voor stuk kantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de A(dvies)-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Ondernemerstips en visies op actuele vraagstukken. Omdat juist deze kantoren een inspiratiebron kunnen zijn voor andere collega-advieskantoren.

“We verkopen geen verzekeringen, maar adviseren klanten bij de keuze hoe ze met een risico om moeten gaan”, zegt Hans de Bruijn van A.J.H. de Bruijn Assurantiën, in 2020 uitgeroepen tot meest klantgerichte kantoor van Groningen.  Lees hier het hele artikel voor tips en tricks van Hans en collega advies kantoren.

Marco Kok werd uitgeroepen tot meest klantvriendelijke kantoor van Noord Holland.  “Wij gaan net zoals veel andere kantoren door het vuur voor onze relaties, zijn beschikbaar buiten kantoortijden en hebben onze 100 procent tevredenheidsgarantie. Is de klant een keer niet helemaal tevreden? Dan bepaalt de klant wat die betaalt”  Klik hier voor de tips en tricks van Marco en andere advieskantoren.